Home » Blog » 2019, een nieuw en druk jaar.

2019, een nieuw en druk jaar.

2019 is weer begonnen...Intussen zijn we alweer 17 dagen in het nieuwe jaar. De tijd gaat snel gebruik hem wel, en dat zal dit jaar zeker nodig zijn. Hoewel de site momenteel een beetje stil ligt, zijn er achter de schermen verscheidene dingen waar aan gewerkt word.

Als eerste heb ik meer werk gekregen dan in 2018, momenteel werk ik 6 van de 7 dagen in de vrijwilligersbranche, bij de oudere mensen. Dit doe ik met veel plezier uiteraard, anders zou ik het namelijk helemaal niet doen. Door de overvloed aan hulpvragen op dat vlak, heb ik helaas 1 vrijwilligerswerk moeten afwijzen, omdat het er niet meer bij kon. Met pijn in het hart, maar wat moet moet.                                                                                                                        

Naast het vermeerderen van mijn vrijwilligerswerk, word er achter de schermen nog druk gehaakt aan verschillende bestellingen. De haaknaald ligt niet snel stil. Heerlijk om voor mensen zulke leuke, en mooie dingen te mogen haken. Een glimlach op iemands gezicht als er een nieuw popje uit de haaknaald gekropen komt, de foto's van blije mensen achteraf die ik geregeld ontvang, ik vind het helemaal top!

Dit jaar word ik ook nog eens tante, mijn schoonzuster is in blijde verwachting, met als resultaat: een kleintje in de familie erbij, en natuurlijk hoort ook daar haakwerk bij. De keuze is gevallen op een speenkoord, een knuffellapje en een rendiertje. Allemaal in neutrale en door haarzelf gekozen kleuren en wol, gezien het geslacht nog niet bekend is. De hele familie is blij met het nieuws, zijzelf uiteraard ook, maar de oma en opa zijn zich al helemaal aan het voorbereiden op het verwennen van dat kleine Erwtje (zo noemt hij/zij voorlopig). Iedereen in hun nopjes zoals je leest.

Dit jaar staat er ook een verhuis op de planning. Wij hebben een prachtig huisje gevonden, en gaan daar hopelijk naartoe verhuizen. Dit zal in april/mei vermoedelijk zijn, yaaay!! We blijven wel in hetzelfde dorp wonen, het huisje is namelijk 2 straten verder dan waar we nu wonen, maar het is werkelijk een pareltje. Dus ik ben al druk bezig ook met het inpakken en verkoopklaar maken van ons huidige huis. Heel wat werk, maar tussen de bedrijven door komt dat helemaal goed.

Met de dierenbende gaat het gelukkig ook nog altijd goed. De kanker van de oudere poes is tot nu toe nog altijd niet gegroeid en ze doet het prima, een lekkere "dikke" goedzak is ze. Het andere poesje, die een pak jonger is en een mankement aan de achterpootjes heeft, lijkt steeds beter te lopen. Ofwel is dat ons "wishfull thinking", maar ze lijkt wat beter te kunnen gaan. Af en toe loopt ze nog wel een beetje raar, een bordje "opgepast, zwenkt uit" op haar kontje lijkt dan wel handig. De Engelse Cocker Spaniel is nog altijd even eigenwijs als ie groot is, maar dat hoort weer bij het ras, en de Duitse Herder is goedzak nummer 2 van het huis. Ze begint op leeftijd te komen, maar ze is toch wel oh zo lief. Wat dat betreft zullen de honden zeker blij zijn in het nieuwe huis, aangezien we daar een grotere tuin hebben, dan wat we nu hebben. En nog eens eentje met ECHT gras!! Nu hebben we kunstgras, dus bij ons is het gras letterlijk altijd groener dan bij de buren.

Ook staat er een trouwerij op de planning, dat zal ongeveer rond de tijd van de verhuis worden. Mijn partner en ik hebben besloten om in april in het huwelijksbootje te stappen. Ook weer een grote stap in het leven. We gaan het in intieme kring vieren, we willen het niet groot hebben. We willen graag voor elke gast voldoende aandacht en tijd hebben, iets wat je met een heel grote bruiloft vaak niet hebt of kunt hebben. Klein, maar fijn zoals ze zeggen.

Zoals jullie zien word het al bij al een druk 2019 voor mij. Ik hoop ondertussen nog altijd wel inzendingen van jullie te mogen ontvangen, het is voor mij heel erg leuk om een kijkje te krijgen in andere mensen hun hobby's en natuurfoto's en kleurwerkjes of punchwerkjes. Zoals jullie zelf zien, blijven de inzendingen van de haakwerkjes een beetje achter, dus wil je graag je eigen haakwerkje met vermelding op de site zien, stuur me dan gerust een mailtje!! Graag zelfs!!

Groeten,

Natalie

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.